NYHETSBREV GRÖNSAKSSOMMAR

Hej vänner av Närproducerat, Ekologiskt, Rättvisemärkt och GMO-Fritt

Här kommer ett brev från NordanSmak mitt i varma semestertiden.
Vi vill bara uppmärksamma Er på att det finns Ortens nyskördade Grönsaker att handla i webButiken. De levereras i kassar eller lådor.

Vi ska testa att leverera "Ortens Nyskördade" i papperskassar,
lådor eller tygkassar i ett retursystem. Vi kan också leverera
hem till dig eller till din arbetsplats.

Innehållet varierar
För att göra det hanterbart så kommer innehållet i "Kassarna" att variera under skördesäsongen, med mer bladgrönt i början och mer rotsaker och broccoli längre fram.
Men vi har redan haft ortens nyskördade Broccoli och Kålrötter från Kajsajunttis i Svartbyn till försäljning.

Vi kommer att prioritera våra webkunder före dem som kommer in i butiken på Stationsgatan i Luleå. Det vill säga att om vi har beställningar i webButiken kommer vi att fylla dessa före vi "lägger ut" de attraktiva grönsakerna till försäljning i Butiken på Stationsgatan 25 i Luleå.

Klicka här så kommer Du till Veckans Varor där vi lagt in "GrönsaksKassar". De finns idag i tre olika storlekar, liten, Medium och Stor...

Prenumerera
I början eller i mitten av augusti kommer vi tillsammans med bland annat Wallers Grönsaksland att införa ett enkelt prenumerationssystem. I detta levererar vi GrönsaksKassar varje vecka till Dig som jobbar på några större arbetsplatser i Luleå och Kalix. Du får din Kasse levererad före du slutar jobbet och kan då enkelt ta med den hem.
Fördelen för oss är att vi förhoppningsvis får ett större antal prenumeranter som vi kan leverera till på ett utlämningsställe.
Du kan dessutom samtidigt få levererat "Veckans Frukt", mjölk, fil, sprättägg, mysli om du vill utvidga din prenumeration.

Nästa veckas grönt
I veckan som börjar 19 juli kommer det mer grönsaker från Svartbyn. Kanske första leveransen av ortens färska potatis. Vi hoppas också på leveranser från Ekoringen i Gäddvik och mer sockerärt från Persön...
Under måndagen berättar vi mer om leverantörer och aktuella grönsaker på nordansmak.blogg.se!

Hälsar Per på NordanSmak

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0