NYHETSBREV Saluhall igen!

Hej Vänner av Närproducerat, Ekologiskt, Rättvisemärkt och GMO-Fritt...

Ut innehållet denna vecka:

1. Saluhallen ny marknadsplats
2. Succé med Wallers och GJ
3. Bra resultat
4. Rökt fårfiol och Lamm äntligen på G


1. MARKNADSPLATS SALUHALLEN
Onsdag och torsdag kommer vår första "småföretagare" att hyra in sig i Saluhallen. Det är Marieyeah som gör de fina stickade sittdynorna i Morjärvsgarn och återanvänt skinn som blir vår premiärföretagare i "Butikshotellet / Saluhallen"
Dessutom utvidgar vi samtidigt utbudet i caféet och säljer förutom kaffe med dopp, nu även färskpressad ekologisk apelsinjuice. I nästa vecka hoppas vi även kunna ha färskpressad morots- och äppeljucie på menyn.

2. SUCCÉ MED WALLERS GRÖNT
Efter den slutsålda första prenumeratonsperioden avslutats finns nu chansen för Er att beställa ytterlligare en omgång Grönsaker om fem leveranser "Hem till Din dörr!"
Även Ni som inte fick möjlighet förra gången har nu chansen! Klicka här!

3. BRA RESULTAT
September månad blev historisk - för första gången hade NordanSmak en månadsförsäljning som passerade 100.000 kronorsvallen.
Egentligen hade vi tänkt att detta försäljningsresultat skulle vara passerat redan i mars i år. Men det är inte alltid enkelt att vara pionjär i Närproduceratbranchen, med ett rent Närproducerat, Ekologiskt, Rättvisemärkt och GO-Fritt sortiment. Men eftersom vi ökar och ökar  och ökar, så fortsätter vi!
För att kunna slappna av hade vi behövt tredubbla septemberresultatet varje månad framöver. Varför inte? Om varje kund tar med tre kompisar som blir kunder som tar med tre kompisar som blir kunder, som tar med...

4. RÖKT FÅRFIOL OCH LAMM
Bosse från Ovine ringde och undrade hur många rökta Fårfioler vi skulle beställa inför julen.
Vi bokade upp 7 st som ska ligga till försäljning i webButiken runt den 15 - 20 november.
Även lammen är på G. Äntligen säger väl Ni i Svartöstan som väntat i månader...

Nu ska jag sova!
Måste upp tidigt och gjuta den sista lilla biten golv i badrummet i Bondersbyn...


Hälsar Per på NordanSmak

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0