NYHETSBREV NR 19 - 2009

Hej  vänner av Närproducerat, Ekologiskt och Rättvisemärkt.

Här kommer Nyhetsbrev nr 19 - 2009 från NordanSmak!

1. VECKOKASSE 09-06-04!
Den här veckan skickar vi med en Tomatsoppa i vilken Ni kan smula ner Fetaost som ni också hittar i Kassen. För att göra måltiden lite mera "matig" så kommer det också 5 Klåddor från Lohrenz i Kamlunge.

Sista Beställning: fredag 29 maj klockan 11.00

Leveransdag: torsdag 4 juni

VeckoKasse Tomatsoppa hittar du HÄR.
 

2.  HUSMANSKASSAR!
I samarbete med Marianne Björns och hennes "Lokala Mat" i Niemisel kan vi nu erbjuda våra kunder ett par färdigrätter varje vecka. Det ska vara rejäl Husmanskost och Marianne är en garanti för det "rejäla". Det vet vi som smakat hennes Tjälknöl. 
Lanseringen med "Färdigmat" är till för "Stressade barnfamiljer" och "Smarta" och kanske "Lata kunder" som nån gång då och då – eller (förhoppningsvis - för NordanSmaks affärsutveckling)  fem dagar i veckan - vill hjälpa barnen med läxorna i stället för att ställa sig vid spisen.  Eller varför inte slå sig ner och läsa tidningen. Eller...  

I första omgången lägger vi ut Köttfärslimpa, Fiskgryta och en Köttgryta. Varje maträtt är anpassad för fyra personer och de är färdiga att äta och kostar endast 145 kr. I HusmansKassarna lägger vi också med Veckans Frukt och Veckans Grönt. Hela HusmansKassen med Maträtt+Frukt+Grönt kostar då 245 kr. 

Fortlöpande kommer vi att uppdatera Matsedeln så att den blir varierande över en fem-veckors-period. 

Vill Ni endast köpa själva maträtten utan frukten och grönsakerna hittar ni denna Husmanskost under "Närproducerat > Husmanskost!

3.  LUNCHRÄTTER
NordanSmak kommer också inom kort att kunna erbjuda lunchrätter levererade till olika arbetsplatser. Vi väljer Luleå "innerstad" som pilotområde för denna satsning. Om försöket faller väl ut kommer vi att utvidga leveransområdet och leverera frysta / kylda lunchprortioner till fler orter i Norrbotten...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0