NYHETSBREV – LEVERANS 18 MARS

Hej Vänner av Närproducerat...

Ur innehållet:
1. Nästa Beställning
2. Nya medarbetare
3. Lamm på G igen - kanske...

1. NÄSTA BESTÄLLNING...
Måndag morgon den 15 mars, vid niotiden går beställningstiden ut för leveransen den 18 mars.
Den här leveransen är det Renskav i "VeckoKassen".
Renskaven kommer från Svantes i Harads och till den levereras King Edvard potatis från Unbyn, Lingonsylt från Överkalix Syltfabrik och ekologisk grädde från Norrmejerier. Och Frukt och Grönt.

Här klickar Du för att komma till RenskavsKassen!

2. NYA MEDARBETARE
NordanSmak har den stora glädjen att välkomna Susanne och Sture som nya medarbetare. De kommer att jobba med våra leveranser av Ekologisk Frukt till arbetsplatser och att se till att webbutiken är uppdaterad och att nya produkter snabbt läggs in till försäljning över Internet.
Vi har inte hunnit med att ta foton av de två nya, men så fort vi har dem fångade på bild så räknar vi med att publicera dessa på hemsidan och i bloggen. Såvida de inte är för blyga för att vilja vara med på bild.

3. LAMM PÅ G IGEN – KANSKE...
Det ser ut som att vi ska kunna leverera lamm igen. I så fall kommer lammen denna gång från Niemisel och är finstyckade. Det vill säga att det inte följer med lika mycket ben som om de vore grovstyckade. Priset kommer att bli runt 85 kr per kilo och vikten rör sig runt 8-10 kg.
Anledningen att vi inte har lagt in dem till försäljning ännu är att vi inte vet hur många vi får och när de kan levereras. Vi kommer att meddela hur det går med antal och leveransdag med info på "Senaste Nytt" längst upp i på www.nordansmak.se så fort vi fått besked... Kolla in webbutiken då och då om du är intresserad av lamm.

Ha det så gott till nästa gång vi hörs!!!! hälsar vi på NordanSmak!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0