NYHETSBREV – PÅSKLEVERANS 25 MARS & 1 APRIL

Hej Vänner av Närproducerat...

Ur innehållet:
1. Påskbeställning
2. Extrapris på Påskmat
3. Lite om... ...lite av varje

1.  PÅSKBESTÄLLNING...
Måndag morgon den 22 mars, vid niotiden går beställningstiden ut för leveransen den 25 mars.
NordanSmak laddar nu upp inför Påskhelgen. Därför lägger vi in en hel del go'saker i mappen Veckans Varor som tillfälligt ändrat namn till mappen PåskExtra.
Väljer Du att handla i i webbutiken så har vi extrapris på en hel del Påskmat fram till måndagen före Påsken. Exklusivt för våra webkunder alltså.

Ni kan också välja att handla före måndagen 29 mars och då få leveransen på Skärtorsdag 1 april (Inget aprilskämt). Bussgods ska enligt uppgift ha normala vardags-öppettider på Skärtorsdagen. Om ni beställer före 29 mars kan vi leverera till orter i hela Norrbotten så att Ni kan få leveransen i tid före Påskhelgen.

Här klickar Du för att komma till PÅSK-EXTRA!

2. EXTRAPRIS PÅ PÅSKMAT
NordanSmak har den stora glädjen att åter kunna erbjuda den goda stekta inlagda strömmingen från Jävre. Den ligger i mappen PåskExtra.


Så har vi också Gravad Regnbåge och annan rökt och marinerad fisk, både från Jan Nilsson och den Kallrökta från AkkaFisk.


Förutom dessa delikatesser har vi också extrapris på Lammkryddkorv och andra Ovineprodukter och på Gravlaxsås och den starka goda senapen från Liljedahls. Vi kommer också att lägga in mer under veckan som kommer. Hoppas på en påse med lite blandad konfekt från Luleå Konfektyr, och Påskmusten från Nyckelbryggerier.
Vi har också fått in Syrade Blandade Grönsaker från Överkalix. De sålde snabbt slut, fast mer är på väg in.


Så kolla in mappen PåskExtra i webbutiken lite då och då.

3. LITE OM...
...lite av varje.

Öppettider: Under påsken inträffar en del röda dagar som påverkar NordanSmaks verksamhet. Därför har vi öppet i butiken på Stationsgatan 25 på Skärtorsdag till 18.00 och öppnar igen tisdag efter Annandag Påsk klockan 11.00.

Ekofrukt på Jobbet: Vi levererar av naturliga skäl inte frukt på AnnandagPåsk-måndag som är en röd dag. Vi ringer runt och frågar om Ni Ekofrukt-kunder vill ha reducerad leverans första veckan i april, när många arbetsplatser tömts för att prioritera personalens vistelser i vårsolen.

Leverantörscafé: Under andra halvan av april planerar vi på NordanSmak att bjuda in intresserade till 4-5 cafékvällar i NordanSmakbutiken på Stationsgatan. Vi tänker bjuda in några av våra leverantörer som berättar om sin verksamhet och sina produkter. Men det finns också idéer att han teman om Mat och klimat och Vegan / Vegetariskt. Mer om detta framöver.

Inga Nyhetsbrev under tre veckor: Verksamhetsansvarige Per H kommer att ge sig iväg med hela familjen - totalt 2 vuxna och 7 barn - på en 22 dagars tågluff ut i Europa. Avfärd från Älvsbyn 27 mars på kvällen.
Under den tiden kommer verksamheten att snurra på som vanligt. Dock är det osäkert hur det blir med Nyhetsbreven under bortvaron. Kommer att ha med dator, men det kan vara osäkert hur det blir med uppkopplingen. Vi kanske skippar Nyhetsbreven under resan för det skulle kanske vara skönt att få distans till jobbet och vila upp lite (7 barn i liggvagnar = vila, höhöhö).
För att inte tala om hur vilsamt det kan vara för personalen hemmavid att slippa en gnatig chef...

Hälsar en ressugen Per H på NordanSmak.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0