NYHETSBREV – LEVERANSDAG 10 DEC.

Hej Vänner av Närproducerat...

Ur innehållet:
1. Nästa Beställning
2. Nytt i WebButiken

1. NÄSTA BESTÄLLNING...
Måndag morgon den 7 december, vid niotiden går tiden för beställning ut för leveransen på torsdag 19 december.
Den här veckan innehåller VeckoKassarna förutom Veckans Grönt, Veckans Frukt, tillbehör för att fixa en Grönkålssallad med Polkabetor och några nyss inkomna LammChorizo.
Klicka här för att komma till den färdiga VeckoKassen

2. NYTT I WEBBUTIKEN
Nu ligger en hel del frukt och grönt färdigt att beställa. Vi plockar i ordning en del av både frukten och grönsakerna och levererar dessa under VeckoKassen i form av  Veckans Frukt och / eller Veckans grönt.
Vi vill också uppmärksamma er på att många av våra produkter är perfekta julklappar.  Vi kommer också att lägga in en "Julklappskasse" som ni kan ge bort till vänner och bekanta. Den är som ett slags presentkort där din mottagare fyller Kassen efter eget behov. De finns i två varianter, en med varor för 280 kr och en med varor för 400 kr. Kolla i VeckoKasse-mappen.


JulKasse för 280 kr eller 400 kr

JULKORGAR
Om du eller ditt företag vill ge bort en Julkorg till anställda eller kunder så finns det nu möjlighet att köpa en (eller flera) Julkorgar som du själv fyller med produkter.
Hur går det till? Jo, köp en tom korg i VeckoKassemappen och lägg varorna som du vill ska finnas med i Julkorgen i din "Varukorg". Skriv i kommentarsrutan till vilken / vilka du vill att korgen ska levereras. Därefter gör vi korgen vacker med prasselpapper och snören och levererar den till mottagaren.
Produkter som är lämpliga i Julkorgarna kan vara olika sorters Godis, Rättvisemärkt men också Rökta fiskar, Rökt renkorv och renstek, Lammkryddkorv, Rökt lammstek, frukt, morötter, Rybsolja, Saft, Svagdricka, Julmust...

Eftersom jag är på resande fot med studiebesök å allt så slutar jag här.
Måste hinna med tåget hem till Norrbotten, hälsar Per på NordanSmak.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0