Torgförsäljning i ett kyligt Luleå


Den 6 juni anordnade Luleå kommun Torgförsäljning på Hertsön dit NordanSmak bjudits in.

Britt-Mari och Magnus i full vintermundering den 6 juni vid torgförsäljning ute på Hertsön

På Torget i Hertsö Centrum i bitande blåst och virvlande snöflingor (???) stod Britt-Mari och Magnus och hackade tänder. Tur det finns varma kläder och ett glatt humör. 
Regnblandad snö och bitande kyla är tydligen inga framgångsfaktorer, när man ska sälja rökt fisk, marinerade karrékotletter, frukt och grönt.


Mellan regn och hagelskurarana var det stundtals riktigt gemytligt. Dock var det inte så många som trotsade snålblåsten och gav sig ut i
I andra ändan av stan, vid Notviksgården hade NordanSmak sin andra torgförsäljning denna lördag. 
Antagligen tittade solen fram genom de mörka molnen mer än på Hertsön, för där blev vi stundtals riktigt varma i kläderna. 
De få Notvikarna som trotsade vädrets makter var så köpvilliga att vi på stående fot beslutade att göra Notviken till provområde för vår "Bostadsområdesförsäljning". En sen eftermiddag under några veckors tid ska NordanSmak rulla ut med El-Lastbilen fylld av Frukt och Grönt, Marinerat och Rökt, Korv och Färdigmat... 

Första steget är att bestämma vilken eftermiddag i veckan som passar bäst. Därefter ska det delas ut flygblad med info om sortiment, tid och plats. Platsen är given, Notviksgården. 

Trevlig fortsättning på helgen!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0