NYHETSBREV NR 20 - 2009!

Hej vänner av Närproducerat, Ekologiskt och Rättvisemärkt!

VeckoKassen med Tomatsoppa blev en rejäl flopp! 
Vad det beror på får vi analysera noggrannt. Lämna gärna synpunkter på Kassarna och kom med förslag vad Ni vill att de ska innehålla. 

Här kommer en som vi tror ska falla våra kunder på läppen. 

1. VECKOKASSE 09-06-11!
Den här veckan skickar vi med 400 g Rostbiff från Öbergs Lantchark i Bjumisträsk. Förutom Veckans Frukt och Grönt  följer det med ingredienser till Potatissalladen "Upiudden". Tillagningstips hittar Du i "Tillagningstips" i VeckoKassemappen.  

Sista Beställning: fredag 5 juni klockan 11.00

Leveransdag: torsdag 11 juni

VeckoKasse Rostbiff och Potatissallad hittar du HÄR.

2. MABO TAR SOMMARLOV
Våra trogna samarbetspartners från MABO – Gymnasiesärskolan i Luleå tar nu sommarlov. Det blir tomt på tisdagar och fredagar nu när de glada och arbetsvilliga ungdomarna inte knackar på dörren och jobbar med ompackning och städar i hyllorna. För att inte tala om hur vi kommer att sakna de goda kakorna, Fruktbrödet och Vänskapslimporna som ni sålde varje Torgfredag. 

Ni förstår att vi kommer att sakna de glada...

Tack och lov har ni lovat att komma tillbaka till skolstarten i höst. Vi på NordanSmak längtar redan och tackar så väldigt mycket för Rosorna som pryder vårt bord i butiken. 


3. SOMMARTIDER HEJ, HEJ...
NordanSmakButiken på Stationsgatan 25 i Luleå kommer att ha öppet hela sommaren. Dock kan öppettiderna ändras genom att vi stänger en timme tidigare på eftermiddagarna. Vi ska också kolla med Miljömyndigheten om vi kan ha Glass- och Kaffecafé i lokalen och på trottoaren utanför. 
www.nordansmak.se fortsätter med sina dygnet-runt-öppettider även på sommarlovet. Dock blir det inga speciella VeckoKassar utan två Kassar med Grillgott som ligger kvar hela perioden. En med fisk och en med karré och korv. Dessa har inget "sista-beställnings-datum" utan levereras första möjliga torsdagen efter Ni beställt. Det går naturligtvis att handla fritt i webButiken hela sommaren och vi levererar på torsdagar.

4. NYTT I BUTIKEN
Nu har vi kallt i kylrummen. Skönt!
Vi har också fått in en första leverans av Delikatessyoghurt från Klövergården i Storträsk utanför Vitvattnet. Det är 0,9 liter med en fetthalt på mellan 7-8%. Fåren som levererat mjölken har betat på ängarna ner mot Storträsket. 
Från samma leverantör har vi möjlighet att få levererat färskost. 
Vi har också fått in rund potatis från Avan. 

Nu har Marie-Annes Lokala Mat i Niemisel levererat in den populära Tacopajen igen! 

Det var väl allt för denna gång! 
Hälsar vi på NordanSmak


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0