NYHETSBREV – Leveransdag 26 nov.

Hej Vänner av Närproducerat...

Ur innehållet:
1. Nästa Beställning
2. Nytt i webButiken
3. Fraktfritt – info


1. NÄSTA BESTÄLLNING...
Måndag morgon den 23 november, runt nio går tiden för beställning ut för leveransen på torsdag 26 november.
Den här veckan gör vi inte i ordning någon VeckoKasse med färdigmat. För att komma till avdelningen för att beställa Veckans Frukt och Veckans Grönt så kan Ni  Klicka här!


2. NYTT I WEBBUTIKEN!
Nu har Jan Nilsson "Fiskrökarn" återvänt från sin långa ledighet. Vi fick SMS att han var på väg hem och det började genast vattnas i munnen. Det går att beställa alla de gamla vanliga smakerna, ChiliLime, Viltmarks, Cheddarost-marinerade och den populära Gravade Regnbågen.
Det finns fortfarande morötter att beställa, fast Wallers klämtar på sista versen. Några kilon kvar. Men vi har ju morötter från Smedsbyns Blommor och Grönt, och Staffansgårdens i Brändön.
Det finns också några kilon Kålrötter från Wallers odlingar i Långviken.
Vi har börjat beställa grönsaker från Biodynamiska Produkter igen och kommer att öka detta sortiment allteftersom de norrbottniska ebbar ut.


Gravad Regnbåge

3. FRAKTFRITT – INFO
För att vi inte vill att vår verksamhet ska gå med förlust – det är ju inte bra för NordanSmaks affärsutveckling eller för våra kunder och leverantörer – så har vi lagt in en lägsta-nivå för fraktfritt i webbutiken.
Handlar Du / Ni för ett sammanlagt ordervärde över 280 kr så bjuder NordanSmak på frakten till ditt närmaste utlämningsställe för Bussgods i hela Norrbotten. Om du bor i centrala delarna av Luleå, kommer vi med el-Bilen utan extra kostnad hem till din dörr.
Handlar Du / Ni för mindre summa än 280 kr så tillkommer med automatik en fraktkostnad på 50 kr vid betalningen.
OmDu / NI beställt för mer än 280 kr och vi inte kan leverera allt som beställts – exempelvis att vi saknar något i vårt lager – och att ordervärdet slutligen understiger 280 kr så gäller det fortfarande fraktfritt, eftersom "felet" är vårt.


Det var allt för denna gång, hälsar Per på NordanSmak.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0