NYHETSBREV – LEVERANSDAG 3 DEC.

Hej Vänner av Närproducerat...

Ur innehållet:
1. Nästa Beställning
2. Julsortiment i webButiken
3. Provsmak Syrad kål.


1. NÄSTA BESTÄLLNING...
Måndag morgon den 30 november, vid niotiden går tiden för beställning ut för leveransen på torsdag 3 december.
Den här veckan innehåller VeckoKassarna förutom Veckans Grönt, Veckans Frukt, en bit CitronPepparkryddad Rökt Regnbåge, potatis, en citron och en flaska Blåbärssaft från Luleå Konfektyr. Potatisen är denna gång den goda från Engelmarks i Unbyn, som med fördel kan pressas och ätas som fluffigt bastillbehör till fisken.
Klicka här för att komma till den färdiga VeckoKassen


2. JULNYTT I WEBBUTIKEN!
Vi har nu lagt in en mängd nya produkter i webbutiken. Det är mycket frukt men också Chips och en hel del nya produkter från Luleå konfektyr. Frukt – Eko hittar ni under "Långväga Eko". Chipsen och Godiset från Luleå Konfektyr hittar ni i "Närproducerat".

JULPRODUKTER
Redan idag finns det en del Produkter som hör julen till. Det är Blåbärsglögg och knäck från Luleå Konfektyr, Det är olika torkade frukter, som russin, fikon, aprikoser. Men också Praliner och Julnötter.


Blåbärsglögg


ANNAN JULMAT
Vi kommer fortlöpande att få in annat som ska finnas på Julbordet. Som Gravad Regnbåge och Julost.
Vad gäller produkter som kommer från djur måste vi först försäkra oss om att grisarna och de andra djuren haft det bra både före och under slakt. När det är gjort och vi fått garantier kommer vi antagligen att ha kalvsylta, Prinskorvar, skinka och annat. Om inte djuren haft det bra så blir det inget...

3. PROVSMAK SYRAD KÅL MM.
Fredag den 4 december kommer Ann-Mari Smeds att finnas i butiken på Stationsgatan där vi har provsmak och försäljning av olika syrade produkter. Hon finns i butiken från 12.00 till vi stänger 18.00.
Vi hoppas också att burkar med hennes delikatesser blir över så att de kan säljas i web-butiken. mer info om det senare.


Det var allt för denna gång, hälsar Per på NordanSmak.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0