NYHETSBREV NOLIAVECKA

Hej vänner av Närproducerat, Ekologiskt, Rättvisemärkt och GMO-Fritt!


Den här veckan är NordanSmak på Nolia.
Ni hittar oss i Mathallen Hall 2 plats 299. Det är en fin och sval plats vidutgången ner mot vattnet.
Intresset är stort och vi säljer bra av en del av de produkter vi valt att ha med ner till Piteå.
Rybsoljan från Avan, Cheddarostgratinerade rökta Regnbågen, Jokkmokksosten från Skabram, Gurkan och Tomaterna från Hietalas, Broccolin från Wallers Grönsaksland, Saften från både Luleå Konfektyr och Juicen från Jokkmokk är riktiga kioskvältare.
Det som är lite svårare att visa (och sälja) är det vi måste ha i frysen, som den viltfångade rödingen från Arjeplog, det kallrökta fläsket från Akka, de marinerade Karrékotletterna från Öbers Lantchark. De är svåra att exponera nere i frysboxen, och eftersom Noliabesökare ser ut att handla med "ögonen" och öronen så blir frysvaror, av naturliga skäl svåra att visa upp.

På fredag hittar ni Ovine-Agneta som "Gästleverantör i vår monter, där hon demonstrerar sin Yoghurt och ost av "Grekisk typ" (Ordet Fetaost är varumärkesskyddat i EU.)

På lördag är Ann-Marie Smeds vår "Gästleverantör". Hon visar upp och provsäljer sin fantastiska Syrade kål och Syrade morötter
Välkommen att besöka vår monter på mässan om ni har vägarna förbi Piteå!

Naturligtvis har vi full verksamhet i webButiken och i Butiken på Stationsgatan i Luleå under veckan.

Nytt på Produktlistan
Jordgubbarna är slut för säsongen.
Som ni förstår av rapporten från Nolia så har NordanSmak fått in viltfångad röding från Arjeplog, Kallrökt Sidfäsk och den Kallrökta Regnbågen från Akka-fisk. Dessa produkter läggs in i webButiken så fort vi bara kan...
Ortens nyskördade grönskaer fortsätter att strömma in och det ser ut som att vi kan få in Närproducerad Kravcertifierad Köttfärs. Men till detta återkommer vi...

Nu måste jag kila iväg till Nolia!!!

Ha det gott / hälsar Per på NordanSmak

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0