EXTRANYTT – LEVERANSDAG 21 och 22/12

Hej vänner av närproducerat...

Ur innehållet:
1. Extra leveransdagar
2. Glada försäljningssiffror
3. Lite nyheter inför 2010

1. EXTRA LEVERANSDAGAR
Eftersom Julafton infaller på en torsdag – NordanSmaks ordinarie leveransdag – så gör vi det möjligt att få leverans av julmat och annat gott på måndag 21 december och tisdag 22 december. Vi levererar i hela Norrbotten.
Vill du ha leverans från NordanSmak på måndag och tisdag 21-22/12 måste vi ha din beställning senast nu på torsdag 17/12 före kl. 22.00

2. GLADA FÖRSÄLJNINGSSIFFROR
I oktober visade NordanSmaks försäljning sitt bästa resultat sedan vi startade "på riktigt" i mars 2009. Det var alla tre grenarna – webButiken www.nordansmak.se, Ekofrukt på Jobbet och NordanSmakButiken som alla hjälpte att dra upp resultatet.
Under första veckorna i december fortsatte det positiva då vi uppmätte "bästa-veckoförsäljning" i webButiken.
Allt detta glada har medfört att vi kan ha ett bredare sortiment i lager och fler produkter för "snabb" leverans i webButiken. Det är kul!
Dock måste NordanSmak minst fördubbla sin försäljning från detta höga läge för att vi ska snurra på av egen kraft. Tänk om var och en av våra kunder ordnar en kund var - så skulle vi vara i hamn.

3. LITE NYHETER INFÖR 2010
NordanSmak kommer att utveckla och utvidga sin verksamhet. Vi planerar bland annat följande:

a. Angående prenumerationer på Veckoleveranser.
Sedan någon månad har vi provat en "Beta"-version av prenumerationssystemet och det ser ut att fungera.
I början av 2010 kommer vi därför göra det möjligt för kunderna att själva komponera en "VeckoKasse" som man får levererat en gång i veckan eller var fjortonde dag eller en gång per månad. Man klickar i vilket alternativ som passar.
På den dag du väljer skickas automatiskt ett e-brev till dig som prenumererar. Där uppmanas du att komplettera din beställning (om du vill) samt att betala. Vi vill i detta läge inte införa något slags autobetalningssystem, men vi jobbar på att utveckla ett i samarbete med Payer, där vi har vår betalningsservice, och Nordea där vårt plusgiro finns.
Vi inför samtidigt en rabatt så att varje tionde "prenumerationskasse" kommer gratis till dig som kund. En slags "trogen-kund-bonus".

b. FriaButiken.nu
I början av nästa år, i samarbete med Fria Tidningar kommer NordanSmak att öppna en webhandel med etiska, rättvisemärkta och klimatsmarta produkter.
Vi har lovat Fria Tidningar att vi inte ska ha kött eller djurprodukter i FriaButiken. Däremot kommer vi att försöka utveckla en avdelning med rena Veganprodukter. Detta samarbete kommer också att "spilla över" till ett utvidgat sortiment av Vego-produkter i vår NordanSmakButik. Det är ju inte helt fel, eftersom en ökad försäljning av vegetariska produkter är bra för klimatet - bland annat.

Mer info kommer, men nu skickar vi iväg detta extra NYHETSBREV...

Hälsar Per på NordanSmak
!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0